If you would like to order a cd, please fill in the form below:

Name *
Name
Address
Address
 

FEEDBACK:

mail after listening the cd Dämmerung
“Ik geniet enorm van deze feest cd, want dat is het voor mij meer dan Dämmerung, het is zo ongelooflijk wervelend waar het moet wervelen, knisperend waar het moet knisperen, onstuimig waar het stormt en dan ook weer zo heel teder en fragiel. Jee wat spelen jullie dat mooi. En het zou zo leuk zijn wanneer Rihanna fans zouden gaan begrijpen dat het net zo swingt, of nog meer swingt. “ (Erik Matthijssen)

mail after the concert in Utrecht, Vredenburg
28-01-2015 Osiris Trio with Arno Piters

Beste leden van het Osiris trio en beste Arno Piters, het is onmogelijk te beschrijven hoe zeer ik onder de indruk was van uw uitvoering van Quatuor pour la fin du temps, gisteren. De trage timing, de finesse, de emotie... werkelijk onvoorstelbaar. Ik kende het stuk, maar zo heb ik het nog nooit gehoord. Vooral het vijfde deel, de eerste Louange, heeft me volledig overmand, en het viel me op hoe de andere leden van het publiek na afloop van dit gedeelte niet meteen begonnen te schuiven en kuchen toen daar gelegenheid voor was, maar eerst een paar seconden roerloos bleven zitten. Verbazing! Dat leek ook de concensus na afloop; stilte, verbijstering, een enkeling die slechts zei: "móói, hè?", maar tegelijkertijd wist dat dat niet toereikend was. Na het concert was ik graag naar u toe gekomen om u dit op het hart te drukken, maar ik wist echt niet wat te zeggen. Daarom alsnog bij deze. Dank u wel voor de fantastische uitvoering, en voor een avond die nog lang in mijn binnenste zal nadreunen.
Harrold Roeland

mail after the concert in Utrecht, Vredenburg
28-01-2015 Osiris Trio with Arno Piters

Dag, Ik kan niet anders dan jullie ontzettend bedanken voor de prachtige, intense uitvoering van Messiaen vanavond in Utrecht. Ik ken dit stuk al heel lang en het is omgeven met herinneringen. Ik had het nog nooit live gehoord. Het overtrof mijn verwachtingen - die hooggespannen waren. Mijn man is in ieder geval sinds vanavond in de hemel, dankzij jullie. Dank ook aan de klarinettist. Ik wil heel graag jullie uitvoering van Messiaen aanschaffen. Ik was te van slag vanavond om daar mee bezig te zijn. Kunnen jullie doorgeven hoe ik de CD van Messiaen /Shostakovich kan aanschaffen?
Met vriendelijke groet, Birgit van Dijck